När man bor hos oss ingår alltid ved, sängkläder, handdukar och slutstädning. Frukost finns som tillval. Även transport till och från husen finns som tillval om ni inte kommer med egen bil. 

Tider för in- och utcheckning: in 15.00, ut 11.00

Hoppas vi ses! 

Det är kostnadsfritt att avboka er bokning inom sju dagar från bokningstillfället och full återbetalning sker. Om ingen avbokning sker inom sju dagar anses bokningen vara bekräftad. 

Om bokningen är närmare än 14 dagar gäller ej ovanstånde bokningsregler utan bokningen anses bekräftad direkt vid bokningstillfället.

Vill du boka och betala senare eller på annat sätt? Använd bokningskoden PAYLATER så återkommer vi till dig efter att du bokat. Alternativt så kan du maila oss på [email protected] eller ringa 076-778 79 33.

Avbokningsvillkor hittar ni under Frågor och svar i menyn.

Vår filosofi är att du behöver minst två nätter för att få ut det vi vill att du skall få av din vistelse hos oss. Nämligen att ge dig själv en chans att verkligen njuta av naturen. 

Om man endast har möjlighet att stanna en natt hos oss kan man alltid höra av sig via mail eller telefon så gör vi vårt bästa för att lösa det, dock kan vi inte garantera att det är möjligt. Det är oftare möjligt under vardagar och utanför högsäsongen från midsommar till mitten av augusti. Detta då vi har så stor efterfrågan på våra boenden under dessa perioder och därmed har svårare att erbjuda endast en natt.

Eventuella strödagar som finns tillgängliga för bokning kommer att meddelas via sociala medier och på denna sida. 

Innan ni bokar rekommenderar vi att ni tittar igenom vår sida med frågor och svar