Parkering och promenad

Bäst är att först köra till INGO i HJO. Den ligger vid en stor rondell utmed väg 195. Kör sedan till koordinaterna 58.31104, 14.17857 (Märkt med en symbol av en bil på kartan ovan). Där kör ni in på grusvägen och struntar i förbudsskylten. Sedan efter ca 500 meter delar sig vägen och ni skall hålla till vänster. När ni passerat där kan ni knappa in kooridnaterna till parkeringen. 

Koordinater:
Huset: 58.28725, 14.18688
Parkering:58.28667, 14.17887

Det finns två vägar att gå från parkeringen till huset:

  1. Kortaste vägen är genom skogen. En promenad på, ca 550 meter. Gå tillbaka ca 110 meter på vägen och ta in höger i skogen. Följ snitslarna. Observera att det kan vara blött. (promenaden är det gröna strecket på kartan ovan)
  2. Gå från parkering och fortsätt på vägen söderut. Efter ca 400 meter håll till vänster och följ vandringsleden. Promenaden är ca 1,2 km och det är en ok väg där det går att köra exempelvis en barnvagn. 

Vägen fram till parkering är bra och går att köra med alla typer av bilar.

Nyckelutlämning

Nyckeln till huset finns i en nyckelbox. Boxen sitter på västra sidan av trädäcken, precis under golvnivå och över där veden är förvarad.

Koden till boxen har ni fått i ert check-in mail som kom några dagar innan ankomst.

Vid avresa, lägg nyckeln i boxen igen och se till att ändra siffrorna så koden inte går att utläsa.

OBS. För att låsa dörren utifrån med nyckel måste handtaget först vridas uppåt.

Övrig info

Vi ber er också att enbart använda produkterna från Sjö och Hav som vi tillhandahåller när ni bor hos oss. De är ekologiskt nedbrytbara och hjälper oss vara off-grid. Det finns diskmedel, tvål och schampoo i huset när ni checkar in.