Parkering

Koordinater:
Huset: 58.28555, 14.24002
Parkering: 58.28524, 14.24223

Det är en kort promenad, ca 200 meter från parkeringen till huset. Det är en ok väg där det går att köra exempelvis en barnvagn. 

Vägen fram till parkering är bra. Parkera gärna lite åt sidan på sidan av vägen så vi kan komma förbi för att exempelvis fylla på vatten.

OBS. Vissa gps:er har visat gäster fel om man slår in kooridnaterna till parkeringen. Följ vägbeskrivningen på kartan här ovan som heter “Vägbeskrivning från INGO i Hjo”. Om ni via gps:en blir hänvisade uppför en backe där det står Boda på skylten för att sedan komma till en liten liten väg där det står motortrafik förbjuden, då har ni kommit fel. Åk då tillbaka ner till väg 195, ta vänster och åk mot INGO. I den stora rondellen tar ni tredje avfarten mot Korsberga, kör ca 1 km och sedan upp till vänster där det står Långeruder på skylten. Kör sedan ca 1 km innan ni svänger vänster igen. Följ vägen ca 2,5 km tills det går svagt utför och vägen svänger åt höger. Där har ni sedan parkeringen på höger sida uppför en brant liten backe.

Nyckelutlämning

Nyckeln till huset finns i en nyckelbox. Boxen sitter på västra sidan av trädäcket, precis till vänster om dörren och på sidan av entrédäcket.

Koden till boxen har ni fått i ert check-in mail som kom några dagar innan ankomst.

Vid avresa, lägg nyckeln i boxen igen och se till att ändra siffrorna så koden inte går att utläsa.

OBS. För att låsa dörren utifrån med nyckel måste handtaget först vridas uppåt.

Övrig info

Vi ber er också att enbart använda produkterna från Sjö och Hav som vi tillhandahåller när ni bor hos oss. De är ekologiskt nedbrytbara och hjälper oss vara off-grid. Det finns diskmedel, tvål och schampoo i huset när ni checkar in.